Våra affärsområden

Einar Coachings affärsområden platsar alla inom vår devis ”The Basics of Everyday Life” och ryms i vår vision om ett bygga en koncern med tjänster och varor som det kommer att finnas ett behov av så länge människan lever på jorden.

Sports

Inom affärsområdet Sports arrangerar företaget Einar Sports idrottsverksamhet över hela Sverige. I vårt utbud finns både kurser och lägerverksamhet. Vi riktar oss till både barn och ungdomar.

Sweden Sports Academy

Vi startade 2003 med Sweden Sports Academys sommarläger för ungdomar i Sandared. 2007 tillkom terminsbaserade kurser och under resan har flera varumärken vuxit fram och vi är nu en av Sveriges största arrangörer av organiserad barnidrott med 30 000 anmälda deltagare per år runt om i hela Sverige. Vår målgrupp sträcker sig från små bebisar upp till vuxen ålder. Vårt mål är att sprida rörelseglädje och hjälpa barn och unga att till en aktiv livsstil och skapa minnen för livet.

Djungelgympa

Djungelgympa erbjuder rolig och fartfylld gymnastik för barn i åldrarna 2-8 år. Vi blandar roliga hinderbanor med tekniska övningar. Med de deltagande barnen medverkar oftast en förälder och man utför aktiviteterna tillsammans.

Knatteskutt

Knatteskutt riktar sig till barn 0-4 år. På våra kurser deltar barnen tillsammans med sin förälder eller annan vuxen. Vi fokuserar på att utveckla och stärka barnens motorik med rörelseglädje i fokus.

Fotbollskul

Fotbollskul är en lekfull fotbollsskola för barn 2-6 år. Här får barnen utforska fotboll på ett lekfullt och roligt sätt. Vi blandar lekar med lite tekniska moment där vi utvecklar motorik och kroppskontroll.

Properties

Inom affärsområdet Properties arbetar vi med fastigheter på en rad olika sätt. Förvaltning, uthyrning, framtagande av koncept, kontorshotell och utveckling av byggrätter.

Einar Properties

Einar Properties – Projektledning och fastighetsutveckling. Behöver du idéer för att göra din fastighet mer attraktiv? Kanske behöver du ändra detaljplanen eller få ett nytt bygglov för att uppnå det du vill? Vi kan driva detaljplan- eller bygglovsprocessen åt dig i samarbete med kommunen. Vi kan också se till att få ut din produkt på marknaden. Vi samordnar arbetet med arkitekt, mäklare, reklambyrå och ser till att förverkliga din vision. I vårt nätverk finns all kompetens som krävs för ett framgångsrikt arbete – och vi är projektledare under hela processen.

Food

Inom affärsområdet Food bygger vi värden i varumärken, bolag, tjänster och produkter inom livsmedelstillverkning och försäljning både B2B och B2C. Vi satsar långsiktigt på hållbarhet och levererar produkter för såväl B2B som B2C.

Kallskänksgourmé

Kallskänksgourmé har en stolt tradition av mathantverk inom det klassiska svenska kallskänksköket med smörgåstårtan i centrum. Företaget startades 1998 och har sedan dess försett den svenska dagligvaruhandeln med läckra produkter med fokus på bra råvaror av hög kvalitet. Andra exempel på våra produkter är baguetter, smörgåsar och sallader. Vi är stolta över vår produktion och våra fantastiska medarbetare. 2023 flyttade vi in i vår nya klimatsmarta fabrik med grön förnybar energi, något som förstärker vårt hållbarhetsarbete ytterligare och ger oss konkurrensfördelar i framtiden. Kallskänksgourmé levererar dagligen till alla de stora DVH-kedjorna i hela landet.

Ingers Smörgåsar & Sallader

Ingers Smörgåsar & Sallader har levererat högklassig catering till företag och privatpersoner sedan 1989. Basen i sortimentet är smörgåstårtor, bufféer, smörgåsar och sallader. Cateringsortimentet har kompletterats och Ingers erbjuder idag även en vällagad lunch bestående av klassisk husmanskost. Ingers finns på Handelsområde I11 i Växjö i ett fantastiskt läge med utlämning, servering och kafé.